1. <strong id="xl8w8"><noscript id="xl8w8"></noscript></strong>
                  <strong id="xl8w8"></strong>
              1. <font id="xl8w8"><span id="xl8w8"><label id="xl8w8"></label></span></font>
                  1. <strong id="xl8w8"></strong>
                1. <strong id="xl8w8"><noscript id="xl8w8"></noscript></strong>

                    新東方網>大學教育>四六級>真題解析>四級解析>正文

                    2019年6月英語四級考試閱讀答案解析:How Work Will Change(廣州新東方)

                    2019-07-26 15:38

                    來源:廣州新東方

                    作者:

                    四級考試真題解析>>觀看直播
                    寫作真題及答案解析 翻譯真題及答案解析
                    聽力真題及答案解析 閱讀真題及答案解析

                      以下內容是閱讀真題解析供各位考生參考!新東方網四六級頻道第一時間更新公布英語四六級真題答案同時廣大考生還可隨時@新東方網四六級微博及新東方網四六級微信xdfcet46,與線上老師以及考生隨時互動答疑,敬請廣大考生密切關注2019年6月英語四六級真題解析專題。 

                      想知道新東方老師如何點評6月考試→_→猛戳

                      How Work Will Change When Most of Us Live to 100

                      答案:IGDNA KHFMC

                      A) Today in the United States there are 72,000 centenarians. Worldwide, probably 450,000. If current trends continue, then by 2050 there will be more than a million in the US alone. According to the work of demographer Professor James Vaupel and his co-researchers, 50% of babies born in the US in 2007 have a life expectancy of 104 or more. Broadly the same holds for the UK, Germany, France, Italy and Canada and for Japan 50% of 2007 babies can expect to live to a staggering 107.

                      匹配40. Many more people will be expected to live over 100 by the mid-21stcentury.劃題干時關注數字!

                      B) Understandably, there are concerns about what this means for public finances given the associated health and pension challenges. These challenges are real, and society urgently needs to address them. But it is also important to look at the wider picture of what happens when so many people live for 100 years. It is a mistake to simply equate longevity with issues of old age. Longer lives have implications for all of life, not just the end of it.

                      C) Our view is that if many people are living for longer, and are healthier for longer, then this will result in an inevitable redesign of work and life. When people live longer, the arc of their life stretches — they are not only older for longer, but also younger for longer. There is some truth in the cliché that “70 is the new 60” or “40 the new 30.” If you age more slowly over a longer time period, then you are in some sense younger for longer.

                      匹配45. People living a longer and healthier life will have to rearrange their work and life.關注段落首句,是常考的出題點。

                      D) But the changes go further than that. Take, for instance, the age at which people make commitments such as buying a house, getting married, having children, or starting a career. These are all fundamental commitments that are now occurring later in life. In 1962, 50% of Americans were married by age 21. By 2014, that milestone had shifted to age 29.

                      匹配38. Nowadays, many Americans have on average delayed their marriage by some eight years.劃題干時關注數字!

                      E) While there are numerous factors behind these shifts, one factor is surely a growing realization for the young that they are going to live longer. Options are move valuable the longer they can be held. So if you believe you will live longer, then options become more valuable, and early commitment becomes less attractive. The result is that the commitments that previously characterized the advent of adulthood are now being delayed, and new patterns of behavior and a new stage of life is emerging for those in their twenties.

                      F) Longevity also pushes back the age of retirement, and not only for financial reasons. Yes,unless people are prepared to save a lot more, our calculations suggest that if you are now inyour mid-40s, then you are likely to work until your early 70s and if you are in your early 70s, there is a real chance you will need to work until your late 70s or possibly even into your 80s. But even if people are able to economically support a retirement at 65, over thirty years of potential inactivity is harmful to cognitive (認知的) and emotional vitality. Many people may simply not want to do it.

                      匹配43. Many people may not want to retire early because it would do harm to their mental and emotional well-being.看段落要關注轉折詞!

                      G) And yet that does nor mean that simply extending our careers is appealing. Just lengthening that second stage of full-time work may secure the financial assets needed for a 100-year life, but such persistent work will inevitably exhaust precious intangible assets such as productive skills, vitality, happiness, and friendship.

                      匹配:37. Just extending one’s career may have both positive and negative effects.

                      H) The same is true for education. It is impossible that a single shot of education administered in childhood and early adulthood, will be able to support a sustained, 60-year career. If you factor in the projected rates of technological change, either your skill will become unnecessary, or your industry outdated.That means that everyone will, at some point in theirlife, have to make a number of major reinvestment in their skills.

                      匹配:42. Fast technological change makes it necessary for one to constantly upgrade their skills.

                      I) It seems likely then, that the traditional three-stage life evolve into multiple stages containing two, thee, or even more different careers. Each of these stages could potentially be different . In one the focus could be on building financial success and personal achievement. In another on creating a better work/life balance, still another on exploring and understanding options more fully, or becoming an independent producer, yet another on making a social contribution. These stages will span sectors, take people to different cities, and provide a foundation for building a wide variety of skills.

                      匹配:36. An extended lifespan in the future will allow people to have more careers than now.

                      看段落時要關注首句。

                      J) Transitions between stages could be marked with sabbaticals(休假) as people find time to rest and recharge their health, re-invest in their relationships, or improve their kill. At times, these breaks and transitions will be self-determined, at others they will be forced as existing roles, firms, or industries cease to exist.

                      K) A multi-stage life will have profound changes not just in how you manage your career, but also in your approach to life. An increasingly important skill will be your ability to deal with change and even welcome it. A three-stage life has few transitions, while a multi-stage life has many. That is why being self-aware, investing in broader networks of friends, and being open to new ideas will become even more crucial skills.

                      匹配:41. …. Manages in people’s approach to life.

                      看段落時要關注首句。

                      L) These multi-stage lives will create extraordinary variety across groups of people simply because there are so many ways of sequencing the stages. More stages mean more possible sequences.

                      M) With this variety will come the end of the close association of age and stage. In a three-stage life, people leave university at the same time, they tend to start their careers and family at the same age, they proceed through middle management all roughly the same time, and then move into retirement within a few years of each other. In a multi-stage life, you could be an undergraduate at 20, 40, or 60; a manager at 30, 50 or 70; and become an independent producer at any age.

                      匹配44. the close link between age and stage may cease to exist in a multi-stage life.

                      看段落時要關注首句。

                      N) Current life structures, career paths, educational choices, and social norms are out of tune with the emerging reality of longer lifespans. The three-stage life of full-time education, followed by continuous work, and then complete retirement may have worked for our parents or even grandparents, but it is not relevant today. We believe that to focus on longevity as primarily an issue of aging is to miss its full implications. Longevity is not necessarily about being older for longer. It is about living longer, being older later, and being younger longer.

                      匹配39. Because of their longer lifespan, young people today no longer follow the pattern of life of their parents or grandparents.

                      36. An extended lifespan in the future will allow people to have more careers than now.

                      37. Just extending one’s career may have both positive and negative effects.

                      38. Nowadays, many Americans have on average delayed their marriage by some eight years.

                      39. Because of their longer lifespan, young people today no longer follow the pattern of life of their parents or grandparents.

                      40. Many more people will be expected to live over 100 by the mid-21stcentury.

                      41. …. Manages in people’s approach to life.

                      42. Fast technological change makes it necessary for one to constantly upgrade their skills.

                      43. many people may not want to retire early because it would do harm to their mental and emotional well-being.

                      44. the close link between age and stage may cease to exist in a multi-stage life.

                      45. People living a longer and healthier life will have to rearrange their work and life.

                      考后關注

                      新東方四六級估分系統,逼真還原6月試題,精準估分提早了解過沒過線!具體估分規則,敬請關注新東方網四六級真題解析專題

                    2019年6月四級真題答案解析
                    作文 2019年6月四級作文真題答案解析
                    聽力 2019年6月四級聽力試題答案解析
                    翻譯 2019年6月四級翻譯真題答案解析
                    閱讀 2019年6月四級閱讀真題答案解析
                    編輯推薦》》新東方教師解析大學英語四級真題

                    官方微信:新東方四六級?(微信號:xdfcet46

                    英語四六級課程、聽說讀寫譯方法、最新資訊,請掃二維碼,關注我們!?

                    四六級真題及答案解析下載

                    手機號

                    猜你喜歡

                    • 動態
                    • 報考
                    • 成績
                    • 輔導

                            新東方英語四六級輔導專區

                            班級名稱 上課地點 上課時間 費用 詳細

                            焦點推薦

                            精品直播

                            版權及免責聲明

                            凡本網注明"稿件來源:新東方"的所有文字、圖片和音視頻稿件,版權均屬新東方教育科技集團(含本網和新東方網) 所有,任何媒體、網站或個人未經本網協議授權不得轉載、鏈接、轉貼或以其他任何方式復制、發表。已經本網協議授權的媒體、網站,在下載使用時必須注明"稿件來源:新東方",違者本網將依法追究法律責任。

                            本網未注明"稿件來源:新東方"的文/圖等稿件均為轉載稿,本網轉載僅基于傳遞更多信息之目的,并不意味著贊同轉載稿的觀點或證實其內容的真實性。如其他媒體、網站或個人從本網下載使用,必須保留本網注明的"稿件來源",并自負版權等法律責任。如擅自篡改為"稿件來源:新東方",本網將依法追究法律責任。

                            如本網轉載稿涉及版權等問題,請作者見稿后在兩周內速來電與新東方網聯系,電話:010-60908555。

                            熱搜關鍵詞
                            最好玩的真金棋牌游戏